Mogen we ons even voorstellen?

Wij zijn Monique Mulders en Patricia d’Haens: de trotse eigenaren van stacaravan Petulla e Pare. We kennen elkaar van het koor Lief&Leed in Ellecom, maar zingen is niet de enige hobby die we delen. Kamperen, klussen, kringloop-shoppen en Marktplaats afstruinen, daarover kunnen we uren praten tijdens etentjes of filmavonden. 

Op een donkere vrijdagavond in november 2020 besloten we de oude aflevering van Ik Vertrek te kijken: ja die ene, met de Meilandjes in de hoofdrol. Het opknappen van een kasteel leek ons een iets te grote uitdaging maar het zaadje was geplant en er begon iets te kriebelen. We hadden behoefte aan een project, een uitdaging om onze tanden in te zetten in die saaie Corona-maanden. 

Twee maanden later, op een nog saaiere en vooral koudere dag dan die in november, kwam de trailer met daarop de caravan aan op “ons” stekkie in Lieren. Al ons voorstellingsvermogen hadden we nodig om te visualiseren dat dit een zonovergoten vakantieparadijs zou worden.

 

Ook tijdens de vele weekenden die we er al klussend doorbrachten hielden we dat beeld voor ogen en dat viel niet altijd mee. Gelukkig hebben we allebei een flinke dosis doorzettingsvermogen en deinsden we er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken.

 

Het resultaat mag er zijn: het is nog steeds een oud beestje,  maar inmiddels wel van alle gemakken voorzien. Op een heerlijke plek in het bos, temidden van overweldigend groen, vogelgeluiden en oorverdovende stilte. 

 

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en hebben al heel wat gezinnen vakantie gevierd in onze stacaravan. En als we de recensies mogen geloven (en waarom niet?) dan zijn we niet de enigen die de charme en de rust en de gezelligheid van deze plek kunnen waarderen.

Vanaf 1 april 2022 is de Petulla e Pare weer gereed om nieuwe gasten te ontvangen.

Jullie dus!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb